Ljubljana

Oblačno Humidity: 94%
12°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

V Velenju brezplačni preventivni zimski pregledi osebnih vozil

V torek, 14. novembra 2023, bodo med 11. in 13. uro v delavnicah Medpodjetniškega izobraževalnega centra Velenje, v Koroški cesti 62a, Velenje, na voljo brezplačni preventivni zimski pregledi osebnih vozil.

V Velenju brezplačni preventivni zimski pregledi osebnih vozil

Pregledovali bodo 14 ključnih kontrolnih točk na vozilih, med drugim luči spredaj in zadaj ter smerne in opozorilne utripalke, osvetlitev prtljažnika in notranjosti, kontrolne lučke, hupo, napravo za čiščenje stekel, metlice brisalcev, vetrobransko steklo, hladilni sistem, akumulator, klinasto-rebrasti jermen, zavorni sistem (vključno z zavornimi oblogami in zavorno tekočino), izpušni sistem, pnevmatike (pregled stanja pnevmatik), raven motornega olja ter karoserijo in lak.

Dogodek organizirata Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Velenje in Medpodjetniški izobraževalni center Šolskega centra Velenje.

Vsi udeleženci bodo deležni odsevnega telesa za izboljšanje vidljivosti. Vabljeni, da preverite brezhibnost svojega vozila in se pridružite preventivni akciji za varno vožnjo v zimskih razmerah!

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0