Ljubljana

Oblačno Humidity: 95%
11°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

V Velenju župan sprejel uspešne velenjske športnice in športnike

Mestna občina Velenje je tudi letos organizirala sprejem za velenjske športnice in športnike, ki so v letošnjem letu navduševali z izjemnimi predstavami na različnih tekmovanjih. Župan Peter Dermol se je skupaj s sodelavci in predsednikom Športne zveze Velenje zahvalil Diandri Bekčić, Staši Lipnik, Gorazdu Frančku Tiršku in Deanu Vukančiću za vrhunske nastope ter odlično promocijo mesta. Športnicam in športnikom so bile podeljene tudi denarne nagrade za njihove nadpovprečne športne dosežke.

V Velenju župan sprejel uspešne velenjske športnice in športnike

Župan Peter Dermol je v imenu Velenjčank in Velenjčanov čestital vsem prisotnim za izjemne rezultate ter izrazil željo po ohranjanju trdnih vezi s športniki in klubi. Poudaril je ponos nad vrhunskimi športnimi dosežki v različnih disciplinah ter izrazil podporo športnikom, klubom in investicijam v športno infrastrukturo.

Predsednik Športne zveze Velenje, Bogdan Plaznik, je prav tako izrazil veselje nad izjemno podporo, ki jo šport prejema s strani lokalne skupnosti. Omenil je, da Velenje aktivno prisluškuje potrebam športnic in športnikov, vedno pa skuša pomagati po najboljših možnostih.

Gorazd Franček Tiršek, parastrelec iz Strelskega društva Mrož Velenje, se je zahvalil za pozornost in potrdil skrb za šport in tekmovalce v Velenju. Omenil je svoje izjemne dosežke, med drugim zlato medaljo na evropskem prvenstvu v Rotterdamu in bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v Limi, ter pridobil vstopnico za paraolimpijske igre v Parizu leta 2024.

Diandra Bekčić, parakarateistka iz Karate kluba Velenje, je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti dosegla 5. mesto. Dean Vukančić in Staša Lipnik, člana Taekwon-do & Kickboks kluba Skala Velenje, sta dosegla izjemne uspehe na svetovnem prvenstvu v kickboksu na Portugalskem, pri čemer je Vukančić postal svetovni prvak, Lipnik pa svetovna podprvakinja.

Sprejema se je udeležil tudi predsednik Taekwon-do & Kickboks kluba Skala Velenje, Peter Landeker, ki hkrati deluje kot trener slovenske reprezentance.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0