Ljubljana

Oblačno Humidity: 61%
20°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Znani so kranjski občinski nagrajenci

Mestna občina Kranj bo letos ob praznovanju svojega praznika ponovno podelila nazive, priznanja in listine posameznikom in organizacijam, ki so izkazali izjemno zavzetost in prispevek k občini.

Znani so kranjski občinski nagrajenci

Med prejemniki priznanj bo gospod Matevž Oman, ki bo prejel naziv častni občan Mestne občine Kranj za dolgoletno predano delo in prispevek k ohranjanju kulturne dediščine Stražišča.

Društvo paraplegikov Gorenjske bo prejemnik nagrade Mestne občine Kranj za izjemno skrb in podporo invalidom ter drugače oviranim osebam, kar prispeva k njihovemu kakovostnemu življenju.

Poleg tega so bila podeljena priznanja v obliki listin: gospa Živa Slavec je prejela priznanje za izstopajoče delovanje v družbeno korist in ohranjanje okolja, gospod Matjaž Bogataj za predano delo v dobro krajevne skupnosti ter družbenih organizacij, in Varstveno delovni center Kranj za izjemno strokovno delo z uporabniki s posebnimi potrebami.

Gospod Vladislav Eržen bo prejel veliko plaketo Mestne občine Kranj za njegovo neprecenljivo prispevanje k razvoju in prepoznavnosti Kranja kot sejemskega mesta.

Zadnje priznanje, veliko Prešernovo plaketo, prejme gospa Berta Golob za njen izjemen prispevek k razvoju jezika in slovenske literature.

Ta svečan dogodek, ki obeležuje tako praznik občine kot tudi pomembne dosežke zaslužnih posameznikov ter organizacij, je odraz prizadevanja in predanosti širši skupnosti ter kulturni dediščini območja.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0