Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
17°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 98 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 46.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • sedem s področja kriminalitete, tri o tatvini, ena o vlomu in ena o poškodovanju tuje stvari;
  • petnajst s področja prometne varnosti, dve o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, šest o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega dve o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • osem o dogodkih od tega ena o požaru, ena o gorski nesreči.

Tatvina
Kranjski policisti so bili v včeraj okoli 8. ure obveščeni o tatvini 2 registrskih tablic. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 19. ure obveščeni o tatvini denarnice iz odklenjenega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 13.30 ure obveščeni o poskusu vloma v avtomobil. Storilec je poskušal nasilno odpreti vrata, vendar je iz neznanega razloga odstopil od vstopa v avtomobil. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari
Jeseniški policisti so bil včeraj okoli 13.30 ure obveščeni o poškodovanju več avtomobilov na parkirnem prostoru. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami
Kranjski policisti so včeraj okoli 15. ure obravnavali voznika avtomobila, ki je izsili prednost kolesarju, pri tem je kolesar padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku avtomobila izdali plačilni nalog.

Škofjeloški policisti so včeraj okoli 20. ure obravnavali voznika avtomobila, ki je izsili prednost vozniku motornega kolesa, pri tem je voznik motornega kolesa padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo o dejanju obveščali pristojno državno tožilstvo.

Požar
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj po 20. uri obveščeni o požaru na peči v podjetju na območju Kranja. Požar je bil lokaliziran/pogašen s strani gasilcev.

Gore
Včeraj nekaj po 15. uri si je 26-letni tuji pohodnik, med sestopom proti Koči pri sedmerih jezerih poškodoval gleženj. Pomoč na kraju mu je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in jo s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0