Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 109 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 40.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • sedem s področja kriminalitete, tri o tatvini, ena o vlomu in ena o poškodovanju tuje stvari;
  • deset s področja prometne varnosti, dve o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, štiri o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • trinajst s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju in tri o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štiri o dogodkih.

Vlom
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 11. ure obveščeni o vlomu v avtomobil. Storilec je nasilno vstopil in pregledal notranjost avtomobila ter si prilastil ovojnico z denarjem. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina
Kranjski policisti so bili v včeraj okoli 22. ure obveščeni o tatvini kolesa. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari
Kranjski policisti so bil včeraj okoli 15. ure obveščeni o poškodovanju avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami
Kranjski policisti so včeraj okoli 20.ure obravnavali voznika avtomobila, ki je izsili prednost vozniku mopeda, pri tem je voznik mopeda padel in se telesno poškodoval. Prvo pomoč mu je na kraju nudilo zdravstveno osebje. Policisti so vozniku avtomobila izdali plačilni nalog.

Blejski policisti so v včeraj okoli 13.30 ure obravnavali 32-letnega tujega kolesarja ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad kolesom, pri tem je padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarju izrekli globo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0