Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

148 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 60.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • osem s področja kriminalitete, ena o kršitvi z lahkimi telesnimi poškodbami, ena o poškodovanju tuje stvar, ena o grožnji;
  • devetnajst s področja prometne varnosti, osem o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, štiri o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • petnajst s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju in štiri o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • deset o dogodkih, od tega dve o pogrešanih osebah, ena o gorski nesreči.

Poškodovanje tuje stvari:
Blejski policisti so bili okoli 2. ure obveščeni o poškodovanju informacijske table. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Radovljiški policisti so v včeraj okoli 14. ure obravnavali 46-letnega kolesarko, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad kolesom, pri tem je padla in se telesno poškodovala. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarki izrekli globo.

Blejski policisti so včeraj okoli 14. ure obravnavali 51-letnega motorista, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad motornim kolesom, pri tem je padel in se telesno poškodoval. Prvo pomoč mu je nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so motoristu izdali plačilni nalog.

Škofjeloški policisti so včeraj nekaj po 17. uri obravnavali kolesarko, ki je zaradi sunkovitega zaviranja izgubila nadzor nad kolesom, pri tem je padla in se telesno poškodovala. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarki izdali plačilni nalog.

Gore:
Včeraj nekaj pred 9. uro je 26-letni tuji pohodnik na Kredarici začutil bolečino v nogi. Pomoč na kraju mu je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in ga s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0