Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 160 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 58.

Gorenjska kronika

Od tega:

  • pet s področja kriminalitete, ena o tatvini;
  • štirinajst s področja prometne varnosti, ena o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, štiri o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • sedemnajst področja javnega reda in miru, od tega enajst o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • dvanajst o dogodkih, od tega tri o požaru.

Tatvina:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 22. uro obveščeni o tatvini denarja iz denarnice. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.
Prometna varnost:

Blejski policisti so včeraj nekaj pred 18. uro obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru. Povzročitelj je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Osebno vozilo je vozil pod vplivom alkohola (0,81 mg/l). Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so včeraj nekaj po 23. ure obravnavali 31-letnega voznika osebnega vozila, ki ni upošteval prednosti v križišču in odvzel prednost 34-letnemu vozniku osebnega avtomobila in pri tem trčil v levi bok avtomobila. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0