Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 181 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 58.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • devet s področja kriminalitete, tri o tatvini, dve o vlomu in dve o poškodovanju tuje stvari;
  • triindvajset s področja prometne varnosti, ena smrtna prometna nesreča, šest o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, trinajst o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • deset s področja javnega reda in miru, od tega štiri o kršitvi na javnem kraju in štiri o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • devet o dogodkih.

Tatvina:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj čez 8. uro obveščeni o tatvini denarnice z vsebino iz odklenjenega osebnega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 15. uro obveščeni o tatvini denarnice z vsebino iz odklenjenega osebnega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tržiški policisti so bili včeraj nekaj po 18. uri obveščeni o tatvini kolesa na območju Dovžanove soteske. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 9. ure obveščeni o dveh vlomih v osebni avtomobil na območju Ljubljane in Globokega. Storilec je v obeh primerih nasilno odprl vrata in si iz notranjosti vozila prilastil denar in bančne kartice. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili nekaj po 10. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo traktorja. Policisti so ugotovili, da je voznik traktorja zaprl pot vozniku osebnega vozila, ki ga je pred tem začel prehitevati. V prometni nesreči je bila telesno poškodovana sopotnica voznika osebnega vozila. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarju izdali plačilni nalog.

Radovljiški policisti so včeraj okoli 15. ure obravnavali 65-letnega voznika osebnega vozila, ki je odvzel prednost 53-letnemu kolesarju, kolesarja, ki je trčil desni bok osebnega avtomobila. Pri tem je padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili nekaj pred 17. uro obveščeni o padcu motorista. Policisti so ugotovili, da je voznik motornega kolesa vozil preblizu desnega roba vozišča in izgubil nadzor nad motornim kolesom in pri tem padel. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarju izdali plačilni nalog.

Radovljiški policisti so včeraj nekaj po 20. obravnavali 36-letnega kolesarja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarju izdali plačilni nalog.

Hujši prometni prekršek:
Jeseniški policisti so imeli včeraj nekaj pred 12. uro v postopku 29-letnega voznika, ki je vozil osebni avtomobil v času, ko mu je bilo vozniško dovoljenje odvzeto. Osebni avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0