Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 149 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 70.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • sedem s področja kriminalitete, ena o tatvini, ena o vlomu in ena o poškodovanju tuje stvari;
  • devetindvajset s področja prometne varnosti, ena o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, trinajst o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • osemnajst s področja javnega reda in miru, od tega dvanajst o kršitvi na javnem kraju in tri o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • osem o dogodkih, od tega en požar, gorska nesreča in najdba NUS.

Vlom:
Tržiški policisti so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o vlomu v avtomobil. Storilec je nasilno odprl vrata in si iz notranjosti vozila prilastil denar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj nekaj čez 18. uro obveščeni o tatvini denarnice z vsebino iz odklenjene sobe enega izmed prenočišč na območju Kranjske Gore. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 14. uro obveščeni o poškodovanju vetrobranskega stekla na osebnem avtomobilu na območju Slovenskega Javornika. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so včeraj nekaj po 17. obravnavali 42-letnega kolesarja, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v prednji del osebnega avtomobila. Pri tem je padel in se telesno poškodoval. Udeleženec ga je s kraja odpeljal v zdravstveno ustanovo, kjer mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje. Policisti so kolesarju izdali globo.

Hujši prometni prekršek:
Blejski policisti so imeli včeraj nekaj pred 22. uro v postopku 17-letnega voznika, ki je vozil kolo z motorjem brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Kolo z motorjem so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

NUS:
Jeseniški policisti so bili v včeraj nekaj pred 13. uro obveščeni o najdbi starejše italijanske topovske granate iz II. svetovne vojne. Strokovno usposobljeni delavci Enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi (NUS) so neeksplodirano sredstvo prevzeli in uničili.

Požar:
Jeseniški policisti so bili danes nekaj pred 00. uri obveščeni o požaru na kovinskem nadstrešku, kjer so iz neznanega vzroka zagorele smeti. Materialna škoda ni nastala. Požar je bil lokaliziran pred prihodom gasilcev.

Gore:
Včeraj nekaj pred 12. uro si je 54-letna pohodnica, med sestopom s Planine Vogar poškodovala gleženj. Pomoč na kraju ji je nudila ekipa GRS Bohinj, ki jo je prepeljala v zdravstveno ustanovo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0