Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 90%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 115 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 52.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • sedem s področja kriminalitete, ena o tatvini in ena o vlomu;
  • osemnajst s področja prometne varnosti, tri o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, deset o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • dvanajst s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju in štiri o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega en požar in eden o najdbi NUS.

Vlom:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 20. ure obveščeni o vlomu v avtomobil. Storilec je poskušal nasilno odpreti vrata, vendar mu ni uspelo vstopiti v notranjost avta. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Na območju Jezerskega so kranjski policisti včeraj nekaj pred 23. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena dva voznika avtomobilov. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, je 22-letni voznik med vožnjo v smeri Preddvora, zapeljal na nasprotno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal drugi voznik in trčil v njegov avtomobil. Povzročitelj, udeleženec in potnika so bili telesno poškodovani. Udeleženci so zdravstveno oskrbo iskali v zdravstveni ustanovi. Cesta je bila v času ogleda zaprta. Policisti za 22-letnega voznika vodijo prekrškovni postopek.

Na območju Zalega loga so škofjeloški policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je 27-letna voznica med prehitevanjem pred seboj vozečega vozila zapeljala levo izven vozišča in obstala na travniku. Potniki v vozilu so utrpeli telesne poškodbe. Na kraju jim je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jih z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za 27-letno voznico vodijo prekrškovni postopek.

Požar:
Blejski policisti so bili včeraj nekaj pred 12. uro obveščeni o požaru v naravnem okolju na območju Bohinja. Zagorelo je približno 15 m2 gozdne površine. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, je do požara prišlo zaradi samovžiga. Materialna škoda ni nastala. Požar so pogasili gasilci. Policisti so opravili ogled in bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

NUS:
Tržiški policisti so bili v včeraj nekaj po 17. uri obveščeni o najdbi starejše ročne bombe na območju Dovžanove soteske. Strokovno usposobljeni delavci Enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi (NUS) so neeksplodirano sredstvo prevzeli in uničili.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0