Ljubljana

Oblačno Humidity: 92%
14°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
13°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 18°C
PETEK
13°C / 19°C
SOBOTA
9°C / 11°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 108 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 52.

  • devet s področja kriminalitete, od tega pet o vlomu;
  • petnajst s področja prometne varnosti, ena o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, pet o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • enajst s področja javnega reda in miru, od tega štiri o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega dve nesreči v gorah in en požar.
Gorenjska kronika

Vlom:
Na območju Radovljice je bilo včeraj v popoldanskem času vlomljeno v več avtomobilov. V enem primeru so storilci nasilno odprli vrata in iz notranjosti ukradli denar. Storilci so bili izsledeni s strani policije v bližini in pridržani. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tržiški policisti so bili včeraj okoli 09. obveščeni o vlomu v avtomobil. Storilec je poskušal nasilno odpreti vrata, vendar si iz notranjosti ni ničesar prilastil. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Kranjsko gorski policisti so včeraj nekaj pred 14. uro, na območju Gozd Martuljka obravnavali kolesarja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lahko telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kolesarju izdali globo.

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 115 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 42.

Gore:
V nedeljo nekaj pred 14. uro se je zgodila nesreča med plezanjem alpinistov v Dolkovi šici, kjer je tuji alpinist v navezi padel in obvisel pod sidriščem. Soplezalca sta ga do prihoda reševalcev zavarovala v steni. Pomoč na kraju mu je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in ga s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo. 

V nedeljo nekaj pred 16. uro si je 43-letna pohodnica, med sestopom z Zelenice poškodovala gleženj. Pomoč na kraju ji je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in jo s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo. 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0