Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
17°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 94 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 48.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • dvanajst s področja kriminalitete, dve o tatvini, dve o vlomu, in ena o poškodovanju tuje stvari;
  • dvanajst s področja prometne varnosti, ena o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, tri o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • enajst s področja javnega reda in miru, od tega osem o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega ena gorski nesreči.

Kriminaliteta

Tatvina:
Tržiški policisti so bili v včeraj nekaj po 15. uri obveščeni o tatvini motoristične čelade. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjskogorski policisti so bili v včeraj nekaj okoli 14.30 ure obveščeni o tatvini nahrbtnika z vsebino iz bungalova v kampu, pristopil do avtomobila, ga odklenil ter si iz notranjosti avtomobila prisvojil denar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 9.30 ure obveščeni o vlomu v kavni avtomat. Storilec je z naviranjem vlomil v aparat ter si iz njega prilastil gotovino. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o vlomu v avtomobil na območju Bleda. Storilec je nasilno vstopil, pregledal notranjost avtomobila ter si prilastil fotoaparat z objektivi. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjskogorski policisti so v včeraj okoli 17. ure obravnavali 57-letno voznico e-skiroja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad skirojem, pri tem je padla in se telesno poškodovala. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper voznico skiroja vodijo prekrškovni postopek.

Gore:
Včeraj nekaj pred 16. uro si je 66-letna tuja pohodnica, med hojo proti Koči na Doliču zdrsnila in se telesno poškodovala. Pomoč na kraju mu je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in jo s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0