Ljubljana

Oblačno Humidity: 84%
17°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 123 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 57.

Gorenjska kronika

Kriminaliteta:
Tatvina:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o tatvini neregistriranega avtomobila. Storilec je s parkirišča odpeljal avtomobil, v katerem so bili kontaktni ključi. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili v včeraj nekaj po 12. uri obveščeni o tatvini denarnice z vsebino v eni izmed kranjskih trgovin. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 11.30 ure obveščeni o poškodovanju zapornice. Storilec je s silo telesa privzdignil zapornico in jo s tem poškodoval. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Prometni in Jeseniški policisti so v včeraj okoli 12. ure obravnavali 40-letnega voznika avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku trčil v skalo ter ga nato odneslo v reko Savo, pri tem se je telesno poškodoval. Prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper voznika vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so danes okoli 5.30 obravnavali 48-letnega voznika avtomobila, ki je na prehodu za pešce spregledal pešca, ki je prečkal vozišče in trčil vanj. Pri tem je pešec padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo o dejanju obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekršek:
Kranjskogorski policisti so imeli včeraj okoli 17. ure v postopku 2 mladoletni osebi, ki sta vozili štirikolesnik brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli. Z obdolžilnim predlogom bosta predlagana pristojnemu okrajnemu sodišču.

Blejski policisti so imeli včeraj okoli 14.30 v postopku 3 mladoletne osebe, ki so vozile kolesa z motorjem brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Kolesa z motorjem so zasegli. Z obdolžilnim predlogom bodo predlagani pristojnemu okrajnemu sodišču.

Dogodek:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 13. ure obveščeni o požaru na območju med domom Komna in Črnim jezerom. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do samovžiga podrastja. Sprožen je bil helikopter Slovenske vojske in GRS in PGD Bohinj. Požar je bil lokaliziran s strani gasilcev (5x10 metrov gozdne površine). Materialna škoda ni nastala, do ogrožanja ni prišlo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0