Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
17°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 111 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 51.

Gorenjska kronika

Tatvina:
Kranjski policisti so bili v včeraj nekaj po 8. uri obveščeni o tatvini registrske tablice z motornega kolesa. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom:

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 17.30 ure obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Storilec je z naviranjem vlomil skozi okno ter si iz hiše prilastil gotovino. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 18. ure obveščeni o vlomu v poslovni prostor. Storilec je vlomil skozi panelna vrata ter si prilastil električni kabel v večji vrednosti. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometne nesreče s telesnimi poškodbami:
Prometni policisti so v včeraj okoli 9. ure obravnavali 34-letnega voznika avtomobila, ki je zaradi nepravilnega premika trčil v voznika motornega kolesa, pri tem je padel in se telesno poškodoval. Prvo pomoč mu je naslednji dan nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku motornega kolesa izrekli globo.

Kranjski policisti so v včeraj nekaj pred 10. uri obravnavali 20-letnega voznika avtomobila, ki je odvzel prednost vozniku motornega kolesa, pri tem je padel, telesno se je poškodovala sopotnica. Prvo pomoč mu je naslednji dan nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku motornega kolesa izrekli globo.

Jeseniški policisti so v včeraj nekaj pred 14. uro obravnavali 56-letnega voznika motornega kolesa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad motornim kolesom, pri tem je padel, telesno se je poškodovala sopotnica. Prvo pomoč mu je naslednji dan nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku motornega kolesa izrekli globo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0