Ljubljana

Oblačno Humidity: 87%
14°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

Novi parkirni režimi v Murski Soboti

Danes je prvi delovni dan po počitnicah in mnogi bodo danes prvič opazili, da je prvega novembra v veljavo stopil Sklep o spremembah in dopolnitvah sklepa o določitvi cene parkirnine, drugih taks, parkirnih con ter pripadajočih območij v Mestni občini Murska Sobota, ki prinaša nove določbe za parkiranje na tem območju.

Novi parkirni režimi v Murski Soboti

Od prvega novembra je tako omogočeno brezplačno začetno parkiranje za obdobje 30 minut tudi v CONI II, kar je enako kot v CONI I. Brezplačno parkiranje pri Zdravstvenem domu ostaja začetnih 2 ur.

Cena letne dovolilnice za Severno obrtno-industrijsko cono (SOIC) znaša 35 €, in ta dovolilnica omogoča uporabo parkirnih prostorov izključno na območju SOIC v lasti Mestne občine Murska Sobota.

Kopitarjeva ulica je bila premeščena iz CONE II v CONO III, kar bo vplivalo na parkiranje na tem območju.

Te spremembe so bile uvedene z namenom izboljšanja organizacije in dostopnosti parkiranja v Murski Soboti, s ciljem boljše mobilnosti in prometne varnosti za občane. Pričakuje se, da bodo te spremembe olajšale parkiranje in izboljšale izkoriščenost parkirnih površin na območju Mestne občine Murska Sobota.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0