Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 85%
15°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

V Mariboru bo ponovno potekala študentska krvodajalska akcija

V ponedeljek in torek, 20. in 21. novembra, bo Univerza v Mariboru v sodelovanju s Študentskim svetom Univerze v Mariboru, Območnim združenjem Rdečega križa Maribor, projektom Epruvetka (deluje pod okriljem Društva študentov medicine Maribor) ter Centrom za transfuzijsko medicino UKC Maribor ponovno organizirala krvodajalsko akcijo pod geslom 'Daruj več kot le kri. Daruj življenje.'

V Mariboru bo ponovno potekala študentska krvodajalska akcija

Akcija, ki bo potekala v prostorih Centra za transfuzijsko medicino UKC Maribor, je odprta za študente in vse ostale prostovoljce, ki želijo prispevati kri in s tem reševati življenja. Za potrditev prihoda ter dogovor o uri lahko zainteresirani pokličejo na telefonski številki Centra za transfuzijsko medicino UKC Maribor: 041 479 242 ali 041 320 796. Telefonske številke so na voljo vsak delovni dan od 7.00 do 15.00.

Krvodajalske akcije so ključnega pomena za zagotavljanje zadostnih zalog krvi in oskrbovanje bolnikov v nujnih primerih. Sodelovanje študentov in širše javnosti je ključno za uspeh tovrstnih akcij, ki neposredno vplivajo na zdravje in življenja posameznikov.

Z darovanjem krvi ljudje izkazujejo visoko stopnjo humanosti ter odgovornosti do skupnosti, saj njihova nesebičnost pomembno prispeva k boljšemu zdravstvenemu stanju in reševanju življenj.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0