Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 70%
18°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

V Velenju bodo pričeli z obnovo kanalizacije in vodovoda

Mestna občine Velenje se pripravlja na obsežen projekt obnove vodovoda in kanalizacije, ki bo v začetku novembra prinesel pozitivne spremembe na Podgorski cesti. Ta obnova se izvaja z namenom izboljšanja in posodobitve komunalne infrastrukture, ki bo koristila prebivalcem tega območja.

V Velenju bodo pričeli z obnovo kanalizacije in vodovoda

Del projekta se bo začel v začetku novembra in bo obsegal obnovo kanalizacije za komunalno odpadno vodo, odpadno padavinsko vodo ter vodovodno omrežje v skupni dolžini približno 360 metrov. To bo pomenilo izboljšano infrastrukturo za oskrbo s pitno vodo ter učinkovitejše odvajanje in čiščenje odpadnih vod.

Obnova bo zahtevala začasno zaprtje Podgorske ceste, vendar bodo mestni načrtovalci poskrbeli za ustrezne obvoze, da se motnje v prometu zmanjšajo na minimum. Kljub temu pa bo promet na tem območju predvidoma moten do konca novembra, zato so vozniki in prebivalci pozvani k dodatni previdnosti in razumevanju.

Po zaključku del na Podgorski cesti bo projekt nadaljevan v Krajevni skupnosti Pesje. Tudi tam se načrtuje obnova kanalizacije za komunalno odpadno vodo s prevezavami v dolžini 145 metrov, izgradnja kanalizacije za odpadne padavinske vode v dolžini 147 metrov ter obnova vodovodnega omrežja v dolžini 66 metrov.  

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0