Ljubljana

5°C
Oblačno Humidity: 88%
SOBOTA
3°C / 16°C
NEDELJA
6°C / 19°C
PONEDELJEK
7°C / 23°C
TOREK
10°C / 21°C
SREDA
9°C / 19°C
ČETRTEK
11°C / 13°C
PETEK
10°C / 18°C

Mariborske odbojkarice bo vodil Kozamernik

Tilen Kozamernik je novi trener odbojkaric Nove KBM Branika. Devetinštiridesetletni Radovljičan bo na trenerskem mestu zamenjal dolgoletnega prvega trenerja Bruna Najdiča, ki se seli v Kamnik, z Mariborčani pa je podpisal dveletno pogodbo, poroča časnik Večer.

Mariborske odbojkarice bo vodil Kozamernik

"Med več kandidati smo se odločili za Kozamernika. Gre za uveljavljenega trenerja, ki je bil v zadnjih letih športni direktor in trener v odbojkarskem klubu Bled, pred tem pa je vodil več slovenskih klubov, žensko reprezentanco in se dokazoval tudi v tujini. Prepričani smo, da bo s svojim znanjem in zagnanostjo veliko prispeval k napredku mlajših igralk in vodil ekipo k zastavljenimi ciljem kluba," je o novem trenerju povedal direktor OK Nova KBM Branik Mitja Koželj.

Kozamernik se je z odbojko začel ukvarjati na Bledu, že zgodaj pa se je odločil za trenerstvo. S Hitom Nova Gorica je v sezonah 2006/07 in 2007/08 osvojil naslov prvaka in pokal, v sezoni 2007/08 pa tudi srednjeevropsko ligo Mevza.

Pozneje se je pridružil trenerju Glennu Hoagu v moški ekipi ACH Volley, nato je desetletje deloval v Turčiji. Med leti 2007 in 2012 je bil tudi selektor slovenske ženske članske reprezentance. V zadnjih letih je deloval kot športni direktor in trener v OK Bled.

"Vesel sem, da je vodstvo mariborskega kluba v meni prepoznalo trenerja, ki bi z ekipo lahko uresničil cilje v novi sezoni, hkrati pa sem ponosen, da bom vodil bankirke. Zavedam se, kakšne cilje ima klub in trudil se bom, da jih ekipa tudi doseže," je selitev v novo sredino pokomentiral trener, posebej zadovoljen, da bo klubski dres še naprej nosila Iza Mlakar.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0