Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
17°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Gorenjska kronika

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 133 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 61.

Gorenjska kronika

In sicer:

  • sedem s področja kriminalitete, ena o tatvini, ena o vlomu, tri o poškodovanju tuje stvari, in ena o nasilju v družini;
  • enaindvajset s področja prometne varnosti, dve o prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami, pet o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega štiri o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šestnajst o dogodkih, od tega štiri o požaru, ena o gorski nesreči.

Vlom:
Tržiški policisti so bili včeraj nekaj pred 12. uro obveščeni o poskusu vloma v Info kočo v Dolžanovi soteski. Storilec je poskušal nasilno odpreti vhodna vrata. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje tuje stvari:
Kranjski policisti so bili v petek okoli 18. ure obveščeni o poškodovanju vhodnih vrat stanovanja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj po 11. uri obveščeni o poškodovanju avtomobila na parkirnem prostoru. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj po 10. uri obveščeni o poškodovanju avtomobila na parkirnem prostoru. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj po 15. uri obveščeni o prometni nesreči med motoristom in osebnim avtomobilom. Policisti so ugotovili, da je voznika motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal voznik avtomobila. Voznik motornega kolesa je z bočnim delom trčil v prednji del avtomobila, pri tem je padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so vozniku avtomobila izdali plačilni nalog.

Blejski policisti so v včeraj okoli 10. ure obravnavali 28-letno voznico avtomobila, ki je pri vzvratnem speljevanju izsilila prednost kolesarki, ki je izgubila nadzor nad kolesom, pri tem je padla in se telesno poškodovala. Povzročiteljica je kraj prometne nesreče zapustila in ni nudila prve pomoči ponesrečencu. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper kolesarko vodijo prekrškovni postopek, o zapustitvi ponesrečena na kraju prometne nesreče pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Požar:
Škofjeloški policisti so bili včeraj nekaj pred 21. uro obveščeni o požaru na bivalnem in gospodarskem objektu. Požar je bil lokaliziran/pogašen s strani gasilcev. Nastala je velika materialna škoda.

Gore:
Včeraj nekaj pred 12. uro si je 39-letna pohodnica, med hojo zdrsnila in se telesno poškodovala. Pomoč na kraju mu je nudila dežurna ekipa GRSZ z Brnika in jo s policijskim helikopterjem prepeljala v zdravstveno ustanovo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0