Ljubljana

Oblačno Humidity: 94%
11°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

Omejitve obiskov v UKC Maribor zaradi aktualnih razmer

Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor uvaja omejitve obiskov zaradi aktualnih razmer in s ciljem zagotavljanja varnosti bolnikov ter zdravstvenega osebja.

Omejitve obiskov v UKC Maribor zaradi aktualnih razmer

Na Kliniki za nevrologijo je obisk omejen na enega obiskovalca dnevno, enako velja tudi za Kliniko za interno medicino ter Kliniko za kirurgijo. Na Kliničnem oddelku za abdominalno in splošno kirurgijo je dovoljen le en obiskovalec hkrati v sobi intenzivne terapije pri istem bolniku.

Na Oddelku za gastroenterologijo so obiski do preklica prepovedani, razen v posebnih primerih, ki jih je mogoče urediti s soglasjem sobnega zdravnika, predstojnice ali njenega namestnika. Omejitve obiskov so del zaščitnih ukrepov za zagotavljanje varnosti pacientov in zdravstvenega osebja v UKC Maribor.

V želji po zmanjšanju tveganja za prenos okužb se bolnikom svetuje, da sprejmejo zgolj enega ali dva obiskovalca dnevno.

UKC Maribor se zahvaljuje za razumevanje in sodelovanje v skupnem prizadevanju ohranjanja varnega okolja za paciente in zdravstveno osebje. O morebitnih spremembah in novostih bomo pravočasno obvestili javnost.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0