Ljubljana

Oblačno Humidity: 93%
11°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

V Novem mestu začeli z zbiranjem vlog zaradi škode ob pozebi

Mestna občina Novo mesto sporoča, da je na podlagi sklepa Uprave RS za zaščito in reševanje začela zbiranje vlog za odškodnine zaradi pozebe, ki je med 3. in 7. aprilom 2023 prizadela trajne nasade na izbranih območjih in kulturah. Oškodovanci lahko oddajo svoje vloge do vključno 21. novembra 2023.

V Novem mestu začeli z zbiranjem vlog zaradi škode ob pozebi

Vloga za prijavo škode je na voljo na spletni strani Mestne občine Novo mesto ter v sprejemni pisarni občine. Oškodovanci z območja Mestne občine Novo mesto lahko izpolnjene vloge pošljejo s priporočeno pošiljko na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, ali pa jih osebno oddajo v prostorih občine.

Vse informacije o postopku oddaje vlog so dostopne med uradnimi objavami na spletni strani novomeške občine. Za morebitna dodatna pojasnila se lahko oškodovanci obrnejo na Mestno občino Novo mesto prek e-pošte klavdija.kolaric@novomesto.si ali telefonske številke 07 39 39 272. Dodatne informacije so na voljo tudi pri Skupni občinski upravi občin Dolenjske prek e-pošte katja.smole@novomesto.si ali telefonske številke 07 39 39 266.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0