Ljubljana

17°C
Oblačno Humidity: 74%
ČETRTEK
10°C / 17°C
PETEK
10°C / 10°C
SOBOTA
9°C / 19°C
NEDELJA
9°C / 19°C
PONEDELJEK
10°C / 17°C
TOREK
8°C / 12°C
SREDA
9°C / 17°C

Rokometaši Sviš Ivančne Gorice so izgubili proti ormoškemu Jeruzalemu s 27:28

Rokometaši iz Ivančne Gorice so v zadnjih petih tekmah dosegli le točko po remiju proti Urbanscape Loki. Tudi danes se domačim do točk ni uspelo prebiti. S 15 točkami ostajajo na desetem mestu na prvenstveni lestvici. Ormožani so v precej boljši formi, v zadnjih treh tekmah pred tem so vpisali dve zmagi in remi ter so peti na prvenstveni lestvici. Z 12. zmago letos so pri 28 točkah izenačeni s četrto Krko.

 Rokometaši Sviš Ivančne Gorice so izgubili proti ormoškemu Jeruzalemu s 27:28

Ekipi sta si v prvem polčasu nekajkrat izmenjali vodstvo, nobena pa ni naredila večje razlike. Obračun je bil praktično skozi celoten prvi del izenačen, na glavni odmor sta ekipi odšli povsem rezultatsko poravnani.

Tudi druge se je nadaljeval v podobnem slogu, so pa domači rokometaši po golu Aljaža Kutnarja povedli za +3 (20:17) v 38. minuti. Gostje iz Ormoža so domače kar nekaj časa lovili, na 25:25 pa je iz sedemmetrovke Tadej Sok izenačil dobrih pet minut pred koncem. V končnici tekme so bili gostje bolj zbrani in domov odnesli novi dve točki.

Prav Sok je bil z osmimi zadetki najzaslužnejši člen v zmagi Ormoža. Štiri gole je dodal Gašper Pungartnik. Za domači Sviš sta po šest golov dosegla Marko Marojević in Benjamin Cirar.

Rokometaši Sviša bodo v prihodnjem krogu gostovali pri Škofljici, Ormožani pa bodo doma gostili Ljubljano.

* Dvorana OŠ Stična, gledalcev 453, sodnika: Knez, Smolko.
* Sviš Ivančna Gorica: Pekeč, Glavan, Cirar 6, Justin 3, Tekavčič 1, Stopar 2, Klemenčič 1, Roš Omahen, Kutnar 5, Pirnat, Grum, Marojević 6 (2), Bradač, Korošec 1, Kompare, Košir 2.
* Jeruzalem Ormož: Ranfl, Balent, Zemljič, Mlač Černe, Munda 2, Sok 8 (4), Vincek 1, Žuran 3, G. Hebar 3, M. Hebar, Šulek, Blagotinšek 2, Pungartnik 4, Krabonja, Kolmančič 3, Jerenec 2.
* Sedemmetrovke: Sviš Ivančna Gorica 3 (2), Jeruzalem Ormož 4 (4).
* Izključitve: Sviš Ivančna Gorica 8, Jeruzalem Ormož 10 minut.
* Rdeči kartoni: Kutnar (60.).

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0