Ljubljana

13°C
Oblačno Humidity: 93%
PETEK
9°C / 10°C
SOBOTA
8°C / 18°C
NEDELJA
8°C / 18°C
PONEDELJEK
11°C / 15°C
TOREK
9°C / 11°C
SREDA
5°C / 16°C
ČETRTEK
1°C / 14°C

Rokometaši velenjskega Gorenja so premagali Slovenj Gradec s 35:2

Velenjčani so v svoji dvorani zanesljivo premagali rivale iz Slovenj Gradca in se jim s tem oddolžili za izgubljeno točko na prvi medsebojni tekmi. Varovanci Zorana Jovičića, ki si v boju za prvaka spodrsljaja ne smejo privoščiti, so tekmece dočakali motivirani in tudi maksimalno osredotočeni, saj niso pričakovali lahkega dela. Tekmec v zadnjem času kaže dobro formo, pred mesecem so presenetili Trimo Trebnje, prejšnji teden pa se uvrstili tudi v finale pokala, čeprav so se zaradi napornega ritma nekoliko pritoževali nad utrujenostjo.

Rokometaši velenjskega Gorenja so premagali Slovenj Gradec s 35:2

Na začetku tekme se jim ta ni poznala. Vse do 20. minute so držali korak z gostitelji, ki pa so nato vendarle ušli. Povedli so za pet golov, na polčas pa odšli s prednostjo štirih golov.

Že po nekaj prvih napadih drugega dela je bilo jasno, da presenečenja v Rdeči dvorani ne bo. S štirimi zaporednimi zadetki so domači prišli do osmih golov prednosti, kljub krajši krizi sredi polčasa, pa drame na koncu ni bilo.

V naslednjem krogu bo Gorenje gostovalo pri Krki, Slovenj Gradec bo gostil Dobovo.

* Rdeča dvorana, gledalcev 957, sodnika: Lah, Sok.
* Gorenje Velenje: Skok, Taletović, Haseljić 8, Pipp 2, Velić 2, Maričić, Drobež 1, Tatar, Sokolič 4 (1), Verdinek 7, Šiško 5, Jezernik 1 (1), Tajnik, Slatinek Jovičič 1, Predović 3, Hriberšek 1.
* Slovenj Gradec: Husejnović, Leben, Marković, Cvetko, Milenković 1, Štaleker 3 (1), Karlaš 2, Kotar, Svečko 2, Pandev 2, Pikl, Vovk, Saleznik 2 (2), Lampret 3, Štumpfl 10 (5), Jankovskij 3.
* Sedemmetrovke: Gorenje Velenje 2 (2), Slovenj Gradec 8 (8).
* Izključitve: Gorenje Velenje 10, Slovenj Gradec 2 minuti.
* Rdeči karton: /.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0