Ljubljana

Slab dež Humidity: 67%
27°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Dobovec in Siliko v finalu DP

Finale slovenske elitne lige v futsalu bo pričakovan. V njem se bosta pomerila branilec naslova Dobovec in Siliko Vrhnika, ki sta v polfinalu ekspresno opravila svojo nalogo. Oba sta tekmeca premagala s 3:0 v zmagah, Dobovec je bil boljši od Oplasta iz Kobarida, Siliko pa od ekipe The Nutrition Extrem iz Sodražice.

Dobovec in Siliko v finalu DP

Na tretjih tekmah je Dobovec v Rogoški Slatini zmagal s 4:2, Siliko pa na Vrhniki z 8:1.

Rezultata kažeta na lahko delo, kar pa ni povsem res. Dobovec je sicer vodil z 2:0, toda gosti so z dvema goloma Nejca Kovačiča v 35. minuti izenačili. A odgovor favoritov je bil hiter, po golu Andersena so spet prišli do vodstva, piko na i je s strelom na prazen gol postavil Žiga Čeh, to je bil njegov drugi zadetek na tekmi. Domači so sicer zmagali zasluženo, imeli so več priložnosti, dvakrat so tudi zadeli okvir vrat.

Siliko je v prvem polčasu najprej zaostajal, nato pa pred premorom napravil preobrat. Nekaj časa se je mučil tudi v drugem delu, a po 33. minuti se mu je odprlo in je dodobra napolnil mrežo tekmecev. Po dva gola so dosegli Alan Muratagić, Gašper Trdin in Žan Janež.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0