Ljubljana

21°C
Nekaj oblačnosti Humidity: 52%
NEDELJA
9°C / 24°C
PONEDELJEK
11°C / 21°C
TOREK
13°C / 19°C
SREDA
11°C / 20°C
ČETRTEK
10°C / 23°C
PETEK
10°C / 24°C
SOBOTA
12°C / 22°C

Boston zmagal v podaljšku in izločil Toronto iz končnice NHL

Hokejisti Boston Bruins so doma z 2:1 po podaljšku premagali Toronto Maple Leafs in se s 4:3 v zmagah uvrstili polfinale vzhodnega dela končnice severnoameriške lige NHL. Naslednji tekmec Bostona bo ekipa Floride Panthers, ki je Tampo Bay Lightning ugnala po petih tekmah.

Boston zmagal v podaljšku in izločil Toronto iz končnice NHL

Na odločilni sedmi tekmi je dvoboj v Bostonu v dodatnem delu igre odločil Čeh David Pastrnak, ki je zadel po minuti in 54 sekundah podaljška.

Šved Hampus Lindholm je plošček skoraj prek celotnega igrišča poslal na drugo stran, kjer se je odbil od ograde pred gol, Pasternak pa je neovirano prišel do njega in preigral ruskega vratarja Ilijo Samsonova.

Kanadčan William Nylander je goste v vodstvo povedel v začetku desete minute zadnje tretjine. Minuto in 21 sekund pozneje je izenačil Lindholm, ki je tako sodeloval pri obeh zadetkih svojega moštva.

Vratar domačih Jeremy Swayman je zaustavil 30 strelov v okvir domačega gola, prav tak izkupiček pa je imel tudi Samsonov.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0